Zonnepanelen icon

Kies volop voor groene energie
met zonnepanelen

De regelgeving rond zonnepanelen is over de jaren heen al vaak veranderd. Toch blijven zonnepanelen een sterke en vooral duurzame investering. 

Vraag een offerte aan
Home > Andere energiebronnen > Zonnepanelen

Zonnepanelen

Aan de hand van zonnepanelen kan je de energie van de zon opvangen en bij je thuis gebruiken. Zo verlaag je jouw energiefactuur en ben je minder afhankelijk van het betalende elektriciteitsnet.

In combinatie met een thuisbatterij kan je jouw zonnepanelen ten volste gebruiken. Deze slaat het overschot van jouw geproduceerde zonne-energie op en laat jou toe om deze later te gebruiken. Op die manier verspil je een minimum van je groene stroom.

Vraag een offerte aan
Andere energiebronnen

Nog steeds een zinvolle investering

De laatste jaren lijkt het investeren in zonnepanelen minder interessant te zijn. Toch verdien je jouw investering op termijn zeker en vast terug. Daarna worden de opbrengsten van jouw zonnepanelen pure winst. De kwaliteit van zonnepanelen wordt ook elk jaar beter waardoor je jouw investering ook sneller terug hebt verdiend.

Digitale meter

Hiervoor kies je voor zonnepanelen:

Duurzaaam
Zonnepanelen zijn een zeer duurzame investering. Je vermindert je CO2 uitstoot en hebt er jarenlang genot van.

Perfecte combinatie met thuisbatterij
Met thuisbatterij kunnen je zonnepanelen nog meer opbrengen. Deze slaat de overtollige opgewekte energie op, waardoor je deze later nog kan gebruiken.

Winst
Eenmaal je jouw zonnepaneel investering hebt terugbetaald brengen de zonnepanelen alleen nog maar op.

Benieuwd naar de premies?

Ontdek het op premiezoeker.be

Zonnepanelen kan je perfect aanvullen met:

Thuisbatterijen

Thuisbatterij

Een thuisbatterij is een sterke toevoeging aan jouw woning met zonnepanelen. De thuisbatterij slaat jouw energieoverschot op en creëert zekerheid en stabiliteit.

Ontdek meer
Laadpalen

Laadpaal

Overweeg je een laadpaal voor je elektrische wagen? Welke voordelen je hier uit kan halen, dat zetten we graag op een rijtje.

Ontdek meer