Events

Ternat (St-Katharina-Lombeek)

Plant samen met Eco Heating een bos van 6600 m²

2 oktober 2021

Zoals beloofd gaat Eco Heating een bos planten met maar liefst 6600 m² bomen. Zin om mee te helpen? Dat kan!

AFGELOPEN

Ontbijtsessies iedere weekdag van de Bis Beurs in ons gloednieuw kantoor

4 oktober 2021

Van 2 tot 10 oktober kan je naar de Bis Beurs in Flanders Expo. Eco Heating is er ook bij, met een informatieve stand en interessante lunchsessies voor professionals. Kan je er zelf niet bij zijn, of hou je niet van de drukte? Dan zijn er nog de ontbijtsessies iedere week...

AFGELOPEN

Projectontwikkelaar of architect? Bezoek ons tussen 2-10 oktober op de Bis Beurs 2021!

2 oktober 2021

Van 2 tot 10 oktober kan je naar de Bis Beurs in Flanders Expo. Eco Heating is er ook bij, met een informatieve stand en interessante lunchsessies voor professionals. Dankzij die lunchsessies ben je als architect helemaal mee met de laatste ontwikkelingen op vlak van geot...

AFGELOPEN

Bezoek ons op de Bis Beurs 2021 en schrijf je in voor een infosessie!

2 oktober 2021

CO2-neutraal, energieonafhankelijk én rendabel verwarmen of koelen - het kan, ook voor jouw woning. Benieuwd hoe? Ontdek het tijdens één van onze gratis infosessies.

Melle

Receptie in ons nieuwe kantoorgebouw in Melle

26 augustus 2021

Kom kennismaken met ons nieuw kantoorgebouw! Vergezeld door een hapje en een drankje kan je je netwerk uitbreiden, maar ook meteen een update krijgen over de laatste hernieuwbare energietechnieken in kantoorgebouwen.

Online

Uniek webinar: geothermie is niet dood!

CO2-neutraal, energieonafhankelijk én rendabel verwarmen of koelen - het kan, ook voor jouw project. Benieuwd hoe? Ontdek het tijdens ons eenmalig en gratis webinar waarin we geothermie voor particuliere projecten toelichten.

Online

Gratis webinars rond geothermie voor professionals

CO2-neutraal, energieonafhankelijk én rendabel verwarmen of koelen - het kan, ook voor jouw project. Benieuwd hoe? Ontdek het tijdens één van onze gratis webinars over geothermie.

Online

BIS-actie 2020 voor particulieren

CO2-neutraal, energieonafhankelijk én rendabel verwarmen of koelen - het kan, ook voor jouw woning. Benieuwd hoe? Ontdek het tijdens één van onze gratis webinars en ontvang €2000 korting bij aankoop van jouw geothermische warmtepomp! *Actie geldig van 15 september tot 18 ...

Hal 3, stand 3229

Projectontwikkelaar of architect? Bezoek ons tussen 5-13 oktober op de Bis Beurs 2019!

5 oktober 2019

Neem deel aan onze gratis infosessies omtrent geothermie en schaaf je technische kennis bij van energieonafhankelijke, rendabele en ecologische verwarmings- en koelingssystemen!

Hal 3, stand 3229

Bezoek ons op de Bisbeurs 2019 en doe je voordeel!

5 oktober 2019

CO2-neutraal, energieonafhankelijk én rendabel verwarmen of koelen - het kan, ook voor jouw woning. Benieuwd hoe? Ontdek het tijdens één van onze gratis infosessies en ontvang €2000 korting bij aankoop van jouw geothermische warmtepomp! *Actie geldig tijdens de Bisbeurs 2...

Zwijnaarde

Infosessie over geothermische warmtepompen Gent

27 juni 2019

Overweeg je een verwarming-/koelingssysteem via geothermie? Dan wil je voldoende geïnformeerd zijn voor je de knoop doorhakt. Schrijf je nu in voor onze gratis en vrijblijvende infosessie!

Dilbeek

Infosessie over geothermische warmtepompen Dilbeek

15 mei 2019

Overweeg je een verwarming-/koelingssysteem via geothermie? Dan wil je voldoende geïnformeerd zijn voor je de knoop doorhakt. Schrijf je nu in voor onze gratis en vrijblijvende infosessie!