Gratis webinars rond geothermie voor professionals

CO2-neutraal, energieonafhankelijk én rendabel verwarmen of koelen - het kan, ook voor jouw project. Benieuwd hoe? Ontdek het tijdens één van onze gratis webinars over geothermie.

LEG NU JOUW DEELNAME VAST >

Inschrijven

Online

,

GRATIS WEBINARS GEOTHERMIE

Denk je eraan om een geothermische warmtepomp op te nemen in jouw project? Uiteraard wil je grondig geïnformeerd zijn vooraleer je de knoop doorhakt. Daarom leggen we je in een reeks gratis webinars graag uit wat geothermie inhoudt en wat de voordelen zijn, maar ook de laatste trends en nieuwtjes of specifieke vragen uit het publiek komen aan bod.

Deze live webinars vinden iedere dag plaats van 10 tot 18 oktober, telkens om 13u. Indien deze data niet passen, kan je het webinar ook on demand herbekijken. We richten ons op projectontwikkelaars, met als onderwerp hoe geothermie toegepast wordt in appartementsgebouwen. Normaal doen we dit alles uit de doeken tijdens de infosessies op de Bisbeurs, maar daar is dit jaar slechts 1 van de 7 zalen open wegens Covid-19. Met ons interactieve webinar kan iedereen zich alsnog veilig en ongehinderd laten informeren en uiteraard ook vragen stellen. Intussen kan je (weliswaar digitaal) meteen even kennismaken met ons.

De gratis webinars zijn het ideale moment om vrijblijvend alle nodige informatie omtrent geothermie in te winnen. Een aantal topics op het programma:

  • Waarom is geothermie zo interessant?
  • Wat is een goed geothermisch systeem en hoe wordt het gedimensioneerd?
  • Wat zijn de aandachtspunten bij de installatie?
  • Hoe belangrijk is de totaalgarantie op het systeem?

Schrijf je nu in voor een gratis webinar via de knop hieronder, of neem vrijblijvend contact op voor meer info omtrent onze BIS-actie.

BUDGETTEER JE WARMTEPOMP NU!

Uiteraard speelt ook het kostenplaatje een belangrijke rol, al is een geothermische warmtepomp eerder een investering dan een kost. Met onze handige budgetteringstool stel je zelf je warmtepomp samen en bereken je meteen wat het je zou kosten.

Wil je je alvast extra bewapenen vooraleer je een webinar bijwoont, ben je nu al overtuigd of wil je gewoon eens het prijskaartje checken? Gebruik dan nu vrijblijvend onze gratis budgetteringstool!

Budgetteer mijn warmtepomp

Tom Cobbaert

Founder | Spreker

Thomas Vanderhoeven

CEO | Spreker

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE INFOSESSIES & ONTVANG GRATIS TICKETS

Ben je een particulier, architect of projectontwikkelaar? Ben je op zoek naar de beste manier om je gebouw te verwarmen en te koelen? Registreer je dan snel voor onze infosessies tijdens de Bis Beurs en ontvang een gratis toegangsticket.

© 2021 Eco Heating. All Rights Reserved.  |  Sitemap  -  Cookie Policy  -  Privacy Policy