Bezoek ons op de Bisbeurs 2019 en doe je voordeel!

CO2-neutraal, energieonafhankelijk én rendabel verwarmen of koelen - het kan, ook voor jouw woning. Benieuwd hoe? Ontdek het tijdens één van onze gratis infosessies en ontvang €2000 korting bij aankoop van jouw geothermische warmtepomp! *Actie geldig tijdens de Bisbeurs 2019

20 plaatsen per infosessie

Inschrijven

Hal 3, stand 3229

5 okt. - 13 okt. 2019

MAAK KENNIS MET ECO HEATING & GEOTHERMIE OP DE BIS BEURS

De Bis Beurs in Flanders Expo, dat is dé jaarlijkse beurs over bouwen en renoveren. Zowel professionals als particulieren vinden er info en inspiratie over de meest uiteenlopende zaken.

Eco Heating is er uiteraard ook bij! Op onze stand vind je de laatste nieuwtjes over geothermische warmtepompen. En intussen kan je ook even kennismaken met ons.

Wil je jouw (t)huis van de toekomst klimaatvriendelijk en CO2-neutraal verwarmen of koelen, los van andere nutsvoorzieningen? En dat terwijl je op termijn een hoop geld uitspaart? Eco Heating organiseert elke dag gratis infosessies waar we al jouw vragen over geothermische warmtepompen beantwoorden. Een aantal topics op het programma:

  • Waarom is geothermie zo interessant?
  • Wat is een goed geothermisch systeem en hoe wordt het gedimensioneerd?
  • Wat zijn de aandachtspunten bij de installatie?
  • Hoe belangrijk is de totaalgarantie op het systeem?

Schrijf je nu in voor één van onze infosessies en ontvang gratis tickets voor de Bis Beurs!

BUDGETTEER JE WARMTEPOMP NU!

Uiteraard speelt ook het kostenplaatje een belangrijke rol, al is een geothermische warmtepomp eerder een investering dan een kost. Met onze handige budgetteringstool stel je zelf je warmtepomp samen en bereken je meteen wat het je zou kosten.

Wil je je alvast extra bewapenen vooraleer je naar onze infosessie komt, ben je nu al overtuigd of wil je gewoon eens het prijskaartje checken? Gebruik dan nu vrijblijvend onze gratis budgetteringstool!

Budgetteer mijn warmtepomp

Tom Cobbaert

CEO & Founder | Spreker

Thomas Vanderhoeven

CSO & Energieadviseur | Spreker

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE INFOSESSIES & ONTVANG GRATIS TICKETS

Ben je een particulier, architect of projectontwikkelaar? Ben je op zoek naar de beste manier om je gebouw te verwarmen en te koelen? Registreer je dan snel voor onze infosessies tijdens de Bis Beurs en ontvang een gratis toegangsticket.

© 2021 Eco Heating. All Rights Reserved.  |  Sitemap  -  Cookie Policy  -  Privacy Policy