Projectontwikkelaar of architect? Bezoek ons tussen 5-13 oktober op de Bis Beurs 2019!

Neem deel aan onze gratis infosessies omtrent geothermie en schaaf je technische kennis bij van energieonafhankelijke, rendabele en ecologische verwarmings- en koelingssystemen!

8 plaatsen per infosessie

Inschrijven

Hal 3, stand 3229

5 okt. - 13 okt. 2019

MAAK KENNIS MET ECO HEATING & GEOTHERMIE OP DE BIS BEURS

De Bis Beurs in Flanders Expo, dat is dé jaarlijkse beurs over bouwen en renoveren. Zowel professionals als particulieren vinden er info en inspiratie over de meest uiteenlopende zaken.

Eco Heating is er uiteraard ook bij! Op onze stand vind je de laatste nieuwtjes over geothermische warmtepompen. En intussen kan je ook even kennismaken met ons.

Daarnaast organiseert Eco Heating dit jaar elke weekdag gratis infosessies over geothermie met een technischere insteek specifiek voor architecten en projectontwikkelaars. Als professional geven we je de laatste insights op vlak van geothermie, met name hoe je rendabel, energieonafhankelijk en ecologisch een gebouw kan verwarmen of afkoelen. Zo kan je jouw klanten nog beter te woord staan en begeleiden bij het (ver)bouwen van hun woning.

Op het programma tijdens deze lunch sessies:

  • Waarom is geothermie zo interessant?
  • Wat is een goed geothermisch systeem en hoe wordt het gedimensioneerd?
  • Wat zijn de aandachtspunten bij de installatie?
  • Hoe belangrijk is de totaalgarantie op het systeem?

Schrijf je als professional nu in voor één van onze gratis infosessies en ontvang gratis tickets voor de Bis Beurs!

Ben je particulier? Ook voor jou organiseren we infosessies! Klik door naar onze Infosessies voor particulieren om je in te schrijven.

BUDGETTEER JE WARMTEPOMP NU!

Uiteraard speelt ook het kostenplaatje een belangrijke rol, al is een geothermische warmtepomp eerder een investering dan een kost. Met onze handige budgetteringstool stel je zelf je warmtepomp samen en bereken je meteen wat het je zou kosten.

Wil je je alvast extra bewapenen vooraleer je naar onze infosessie komt, ben je nu al overtuigd of wil je gewoon eens het prijskaartje checken? Gebruik dan nu vrijblijvend onze gratis budgetteringstool!

Budgetteer mijn warmtepomp

Tom Cobbaert

CEO & Founder | Spreker

Thomas Vanderhoeven

CSO & Energieadviseur | Spreker

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE LUNCH INFOSESSIES & ONTVANG GRATIS TICKETS

Ben je een architect of projectontwikkelaar? Ben je op zoek naar de beste manier om gebouwen te verwarmen en te koelen? Registreer je dan snel voor onze lunch infosessies tijdens de Bis Beurs en ontvang een gratis toegangsticket.

© 2021 Eco Heating. All Rights Reserved.  |  Sitemap  -  Cookie Policy  -  Privacy Policy