Infosessie over geothermische warmtepompen Dilbeek

Overweeg je een verwarming-/koelingssysteem via geothermie? Dan wil je voldoende geïnformeerd zijn voor je de knoop doorhakt. Schrijf je nu in voor onze gratis en vrijblijvende infosessie!

50 beschikbare plaatsen

Inschrijven

Dilbeek

15 mei 2019, 19:00

Programma van de infosessie

Duurzaamheid, comfort en budgetvriendelijkheid – de drie grootste troeven van geothermie. Maar wat kan geothermie nu specifiek voor jou betekenen?

Tijdens onze vrijblijvende infosessie geven onze experts alle nodige informatie zodat je zelf een antwoord op die vraag kan formuleren. De sessie zal bestaan uit algemene informatie rond geothermie, de aanpak van Eco Heating en uiteraard komen er ook een paar veelgestelde vragen aan bod. Zo zullen we het onder andere hebben over:

 

Twijfel je om naar de infosessie te komen? Check even de grote voordelen van een geothermische warmtepomp:

  • Lagere energiefactuur
  • Lagere CO2-uitstoot
  • Lager E-peil
  • Amper onderhoud
  • Mogelijkheid tot onafhankelijkheid van elektriciteitsleveranciers

Nog niet volledig zeker van het verwarmen of koelen via geothermie? Dan ben je uiteraard ook welkom om meer inspiratie op te doen. We zijn ervan overtuigd dat we met onze passie, 15 jaar ervaring en harde cijfers op tafel ook jou voldoende kunnen informeren!

Budgetteer je warmtepomp

Uiteraard speelt ook het kostenplaatje een belangrijke rol, al is een geothermische warmtepomp eerder een investering dan een kost. Met onze handige budgetteringstool stel je zelf je warmtepomp samen en bereken je meteen wat het je zou kosten.

Wil je je alvast extra bewapenen vooraleer je naar onze infosessie komt, ben je nu al overtuigd of wil je gewoon eens het prijskaartje checken? Gebruik dan nu vrijblijvend onze gratis budgetteringstool!

Budgetteer mijn warmtepomp

Deelname infosessie

Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor onze infosessie op woensdag 15 mei om 19u!

Locatie: De Living – d’Arconatistraat 20, 1700 Dilbeek

Heb je verder vragen over onze infosessies of onze aanpak? Contacteer ons gerust.

© 2021 Eco Heating. All Rights Reserved.  |  Sitemap  -  Cookie Policy  -  Privacy Policy