Plant samen met Eco Heating een bos van 6600 m²

Zoals beloofd gaat Eco Heating een bos planten met maar liefst 6600 m² bomen. Zin om mee te helpen? Dat kan!

Inschrijven kan t.e.m. 8 december

Inschrijven

Ternat (St-Katharina-Lombeek)

10 december om 10u

Plant samen met Eco Heating een bos!

In samenwerking met BOS+ engageerde Eco Heating zich, om voor iedereen die met ons in zee ging tijdens het weekend van de Bis beurs, bomen te planten. De actie werd een grandioos succes! Waarvoor we jullie nogmaals uit de grond van ons hart willen bedanken.

Belofte maakt schuld natuurlijk! Daarom trekken wij op 10 december onze laarzen aan en gaan wij in Ternat (St-Katharina-Lombeek) een bos van 6600 m² aanplanten.

Wil jij erbij zijn? Kom dan zeker langs om 10u! Breng je goed humeur en stevig schoeisel mee. Wij zorgen voor heerlijke soep om op te warmen.

*Veiligheid primeert, dus vergeet zeker je mondmasker niet.

Tot snel!

 

Wil je meer weten over BOS+ ?

BOS+ heeft als vzw een duidelijke missie voor een maatschappelijk belang: meer en beter bos voor Vlaanderen. Elk bos moet er voor minstens 25 jaar blijven staan, waarna het automatisch wettelijke bescherming krijgt. Geen greenwashing, maar echte impact voor de volgende generaties. Wil je meer weten over de missie van BOS+ ? Klik dan hieronder door naar de website.

BOS+ website

SCHRIJF JE NU IN

Schrijf je nu in en kom, samen met je gezin of alleen, een bos planten in Ternat. Wij voorzien een lekkere soep om je warm te houden. Inschrijven kan t.e.m. 8 december. Zien we jou dan?

© 2022 Eco Heating. All Rights Reserved.  |  Sitemap  -  Cookie Policy  -  Privacy Policy