Projectontwikkelaar of architect? Bezoek ons tussen 2-10 oktober op de Bis Beurs 2021!

Van 2 tot 10 oktober kan je naar de Bis Beurs in Flanders Expo. Eco Heating is er ook bij, met een informatieve stand en interessante lunchsessies voor professionals. Dankzij die lunchsessies ben je als architect helemaal mee met de laatste ontwikkelingen op vlak van geothermische warmtepompen.

12 plaatsen per infosessie

Inschrijven

AFGELOPEN

2 okt. - 10 okt. 2021

MAAK KENNIS MET ECO HEATING & GEOTHERMIE OP DE BIS BEURS

De Bis Beurs in Flanders Expo, dat is dé jaarlijkse beurs over bouwen en renoveren. Zowel professionals als particulieren vinden er info en inspiratie over de meest uiteenlopende zaken.

Eco Heating is er uiteraard ook bij! Op onze stand vind je de laatste nieuwtjes over geothermische warmtepompen. En intussen kan je ook even kennismaken met ons.

Daarnaast organiseert Eco Heating dit jaar elke weekdag gratis lunchsessies over geothermie met een technischere insteek specifiek voor professionals.

Daarom zijn onze lunchsessies voor professionals zo interessant:

 • Elke weekdag organiseren we een gratis lunchsessie om 13u00.
 • Je ontdekt wat er leeft in de sector en wat de toekomst brengt.
 • Je leert er meer over de technische aspecten van geothermie: voordelen, dimensionering, aandachtspunten bij installatie, totaalgarantie,…
 • We gaan ook in op actuele kwesties, zoals de integratie van geothermie in
  appartementenbouw.
 • De lunchsessies zijn het ideale moment voor kennismaking met het Eco Heating-team en voor netwerking.
 • Wij voorzien broodjes en je krijgt van ons een gratis ticket voor de Bis Beurs.
 • We werken met kleine groepen, er is dus veel tijd voor vragen.

Schrijf snel in want er zijn slechts 12 plaatsen per sessie.

Achteraf ondersteunen we jou met enkele handige tools:

 • Onze budgetteringstool om snel en accuraat een raming te maken.
 • Toegankelijke infosessies voor jouw klanten tijdens de Bis Beurs. Inschrijven voor de sessies voor particulieren kan via onze website. We zorgen meteen ook voor een gratis ticket voor de Bis Beurs. Raken jouw klanten niet op de beurs? Dan zijn er nog de ontbijtsessies iedere weekdag om 10u op ons kantoor te Melle.

Ook interessant voor jouw klanten: onze Bis Beurs-actie!

 • Wie op de Bis Beurs beslist, kan profiteren van onze speciale Bis Beurs-actie. Wat die precies inhoudt, maken we bekend tijdens de beurs. Maar dat het de moeite loont om dan te beslissen, dat is zeker.
 • Zorg ervoor dat jouw klant deze actie niet mist! Stuur – indien mogelijk – al hun plannen door en eventueel een EPB-verslag.

BUDGETTEER JE WARMTEPOMP NU!

Uiteraard speelt ook het kostenplaatje een belangrijke rol, al is een geothermische warmtepomp eerder een investering dan een kost. Met onze handige budgetteringstool stel je zelf, of samen met jouw klant, je warmtepomp samen en bereken je meteen wat het je zou kosten.

Wil je je alvast extra bewapenen vooraleer je naar onze lunchsessie komt, ben je nu al overtuigd of wil je gewoon eens het prijskaartje checken? Gebruik dan nu vrijblijvend onze gratis budgetteringstool!

Budgetteer mijn warmtepomp

Tom Cobbaert

Founder | Spreker

Thomas Vanderhoeven

CEO | Spreker

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE LUNCH INFOSESSIES & ONTVANG GRATIS TICKETS

Ben je een architect of projectontwikkelaar? Ben je op zoek naar de beste manier om gebouwen te verwarmen en te koelen? Registreer je dan snel voor onze lunchsessies tijdens de Bis Beurs en ontvang een gratis toegangsticket.

© 2021 Eco Heating. All Rights Reserved.  |  Sitemap  -  Cookie Policy  -  Privacy Policy