Receptie in ons nieuwe kantoorgebouw in Melle

Kom kennismaken met ons nieuw kantoorgebouw! Vergezeld door een hapje en een drankje kan je je netwerk uitbreiden, maar ook meteen een update krijgen over de laatste hernieuwbare energietechnieken in kantoorgebouwen.

Schrijf je nog snel in

Inschrijven

Melle

26 & 27 augustus 2021 vanaf 18u

BEZOEK ONS NIEUWE HOOFDKANTOOR IN MELLE

Beste partner,

Eco Heating heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten, maar onze inspanningen waren de moeite waard. Ons gloednieuwe kantoorgebouw, uitgerust met de meest recente, hernieuwbare energietechnieken, mag er zijn. En om dat te vieren nodigen wij jou graag uit voor de openingsreceptie in ons nieuw kantoor.

WAAR? Brusselsesteenweg 58-60, 9090 Melle

WANNEER? 26 & 27 augustus, vanaf 18 uur

We laten je kennismaken met het moderne kantoorgebouw van de toekomst en de toegepaste hernieuwbare energietechnieken, in werking.

  • Geothermie, opgezet met verschillende meetpunten
  • Toepassing van klimaatplafonds en andere afgiftesystemen
  • Zonnepanelen en batterijsystemen om te voorzien in energie

Nieuwsgierig hoe we deze technieken concreet hebben toegepast of zin in een ontspannen netwerkevent met een hapje en een drankje bij de hand? Dan ben je meer dan welkom. Bevestig jouw aanwezigheid door je gegevens achter te laten in onderstaand formulier.

*Om ons duurzaam karakter in de verf te zetten werken wij samen met Bos+ om een nieuw bedrijfsbos te planten. Steun samen met ons het goede doel door jouw bijdrage op het rekeningnummer BE07 0017 6971 3466 te storten. Een geschenk voor ons nieuw kantoor is dus niet nodig. Wij appreciëren dit meer, als bedrijf met een duurzame toekomstvisie. 

Over Eco Heating

Bij Eco Heating geloven we rotsvast in de kracht van duurzame energie. Ons team zorgt met de meest recente energietechnieken niet alleen voor duurzame energie, maar ook voor maximaal rendement en comfort. Passie en overtuiging is wat ons drijft, vakkennis en deskundigheid is wat de aanpak typeert. Ons team staat je graag te woord tijdens de opening van ons nieuw kantoorgebouw en laat je kennismaken met wat ons als bedrijf typeert.

Meer over ons

Schrijf je in

Schrijf je nog snel in en kom op donderdag 26 augustus en vrijdag 27 augustus een kijkje nemen in ons gloednieuw kantoorgebouw.

Heb je nog verdere vragen over dit netwerkevent? Contacteer ons gerust via het contactformulier of telefonisch op 09/227.80.63

© 2021 Eco Heating. All Rights Reserved.  |  Sitemap  -  Cookie Policy  -  Privacy Policy