Uniek webinar: geothermie is niet dood!

CO2-neutraal, energieonafhankelijk én rendabel verwarmen of koelen - het kan, ook voor jouw project. Benieuwd hoe? Ontdek het tijdens ons eenmalig en gratis webinar waarin we geothermie voor particuliere projecten toelichten.

LEG NU JOUW DEELNAME VAST >

Inschrijven

Online

,

UNIEK WEBINAR: GEOTHERMIE IS NIET DOOD

Denk je eraan om een geothermische warmtepomp te laten plaatsen voor jouw woning? Uiteraard wil je grondig geïnformeerd zijn vooraleer je de knoop doorhakt. Door de recente veranderingen is er heel wat onduidelijkheid over geothermie. Maar één iets staat als een paal boven water: geothermie is niet dood!

Daarom leggen we je in een  eenmalig en gratis webinar graag uit wat geothermie precies inhoudt en wat de voordelen zijn, maar ook de laatste trends en nieuwtjes of specifieke vragen uit het publiek komen aan bod. In dit webinar legt onze zaakvoerder Tom glashelder zijn visie uit over hoe je jouw woning future-proof verwarmt en koelt.

Het webinar gaat door op zondag 7 maart om 19u stipt en is het ideale moment om vrijblijvend alle nodige informatie omtrent geothermie in te winnen. Schrijf je nu gratis in via de knop hieronder, of neem vrijblijvend contact op voor meer info.

BUDGETTEER JE WARMTEPOMP NU!

Uiteraard speelt ook het kostenplaatje een belangrijke rol, al is een geothermische warmtepomp eerder een investering dan een kost. Met onze handige budgetteringstool stel je zelf je warmtepomp samen en bereken je meteen wat het je zou kosten.

Wil je je alvast extra bewapenen vooraleer je een webinar bijwoont, ben je nu al overtuigd of wil je gewoon eens het prijskaartje checken? Gebruik dan nu vrijblijvend onze gratis budgetteringstool!

Budgetteer mijn warmtepomp

Tom Cobbaert

Founder | Spreker

Thomas Vanderhoeven

CEO | Spreker

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE INFOSESSIES & ONTVANG GRATIS TICKETS

Ben je een particulier, architect of projectontwikkelaar? Ben je op zoek naar de beste manier om je gebouw te verwarmen en te koelen? Registreer je dan snel voor onze infosessies tijdens de Bis Beurs en ontvang een gratis toegangsticket.

© 2021 Eco Heating. All Rights Reserved.  |  Sitemap  -  Cookie Policy  -  Privacy Policy