Hebben we een laatste controle uitgevoerd na opstart van jouw warmtepomp en hebben we jou de nodige uitleg gegeven, dan kan je beginnen genieten van het aangename binnenklimaat en het sanitair warm water waar jouw warmtepomp voor zorgt. Wij zijn je huis uit, maar we zijn niet verdwenen. Je kan blijvend beroep doen op Eco Heating. Nazorg maakt deel uit van ons stappenplan voor een optimaal functionerende warmtepomp.

Optimaal rendement dankzij nazorg

Een geothermische warmtepomp van Eco Heating heeft eigenlijk amper onderhoud nodig. Een jaarlijkse keuring zoals dat wel moet bij een gasgestookte condensatieketel, is overbodig. Je kan wel een servicecontract met ons aangaan. Dan zorgen wij voor de nodige nazorg zodat jouw warmtepomp het rendement blijft halen dat je initieel voor ogen had.

Nazorg via een servicecontract

Met onze nazorg slaap je op beide oren. Wij laten je lange tijd genieten van warme winters, koele zomers en sanitair warm water. Daarvoor kan je met ons een servicecontract afsluiten. Afhankelijk van jouw keuze, komen we elk jaar of om de twee jaar langs voor een preventief nazicht. De gevolgen?

  • Een langere levensduur
  • Storingen en dure herstellingen worden voorkomen
  • Je stookkosten zijn lager

Waaruit bestaat onze nazorg?

Ga je met ons een servicecontract aan, dan controleren we zorgvuldig de Coefficient Of Performance (COP). Meer bepaald maken deze aspecten deel uit van onze nazorg:

  • Controle van de ganse installatie: warmtepomp, boiler, leidingen en kabels, compressor en eventueel buffervat, onderdelen, isolatie en bedrading.
  • Functionele tests van pompen en kleppen, expansieventielen en compressoren.
  • Functionele tests van de warmtepomp zelf: verwarming, koeling en productie van sanitair warm water.
  • Analyse van de draaiuren, de schakelingen en de storingen en bijhouden van het logboek.

Formule nazorg

Wij bieden een onderhoudscontract aan van 250 euro (exclusief BTW) waarmee u een tweejaarlijkse controle geniet. Ga vandaag nog een onderhoudscontract aan en slaap op beide oren.

Meer info over onze nazorg en ons servicecontract? Contacteer ons gerust.