Waarom

Los van nutsvoorzieningen

Andere video's:

De voordelen van geothermie

Koel je woning met geothermie

Hoeveel kost een grondwater warmtepomp

Waarom kiezen voor Eco Heating?

Eco Heating wil geothermie voor iedereen toegankelijk maken. Dat is onze missie. Wij geloven in een wereld zonder CO2-uitstoot voor verwarming en koeling. Zo werken we mee aan een betere luchtkwaliteit voor onze kinderen. Daarom ontwerpen we de meest duurzame systemen voor verwarming en koeling.

Toegankelijk voor iedereen

Met de warmtepompen van Eco Heating wordt geothermie toegankelijk voor iedereen. Grote of kleine projecten, particuliere of professionele toepassingen: een geothermische warmtepomp geeft een absolute meerwaarde op vlak van duurzaamheid en comfort.

Geothermie voor particuliere projecten

Geothermie is een ideale oplossing voor particuliere projecten.

Eco Heating installeerde warmtepompen voor de meest diverse particuliere projecten. Denk maar aan: een gebouw met hippe lofts, een vrijstaand huis of een sociale woning.

Kijk snel naar onze referenties en ontdek hoe onze geothermische warmtepompen woningen verwarmen, koelen en van warm water voorzien.

Geothermie voor professionele projecten

Ook voor professionele projecten is geothermie perfect geschikt.

Ook voor professionele projecten biedt een geothermische warmtepomp een prima oplossing. Dat blijkt ook uit onze referenties.

Of het nu gaat om bedrijfsgebouwen, commerciƫle ruimtes of kantoren: de combinatie van duurzaamheid en ecologisch rendement maakt geothermie erg interessant voor bedrijven.

Geothermie: de voordelen op een rij

Een groene lening is een stuk voordeliger

Lagere energiefactuur

Bespaar op jouw energiekosten
Het elektriciteitsnet is enkel nodig voor de aandrijfenergie van jouw verwarmings- en koelingsinstallatie. Gasverbruik kan je zelfs helemaal vermijden.
Kies voor een warmtepomp en spaar het milieu

Ecologische voordelen

Verwarm en koel zonder CO2-uitstoot
Stook zonder gas of mazout en bespaar een pak CO2-uitstoot. Met hernieuwbare aandrijfenergie is die uitstoot zelfs onbestaande.

Lager E-peil

Voldoe sneller aan de EPB-eisen
Een warmtepomp heeft een gunstige invloed op het E-peil van een gebouw. Nuttig bij nieuwbouw of ingrijpende energetische renovaties, maar ook een blijk van energiezuinigheid.
Vaillant Flexocompact

Amper onderhoud

Maak je geen zorgen over jaarlijks onderhoud
Jaarlijkse keuringen of het vegen van schoorstenen zijn niet nodig. En als er toch iets zou zijn, dan staan we altijd paraat.
Zonnepanelen en warmtepompen, een perfect huwelijk

Mogelijkheid tot onafhankelijkheid

Word onafhankelijk van elektriciteitsleveranciers
Kies je voor zonnepanelen voor de aandrijfenergie van je warmtepomp, dan kan je verwarmings- en koelingsinstallatie draaien onafhankelijk van energieleveranciers.