Wil je jouw huis voorzien van groene energie en ben je op zoek naar een installateur warmtepompen? Als je beroep wil doen op een ervaren vakman, spreekt het voor zich dat je niet eender welke firma aanspreekt.

Je wil enkel het beste van het beste wat betreft vakmanschap, kwaliteit, ervaring en service. Als je voor Eco Heating kiest, mag je op beide oren slapen. Onze uitstekende reputatie en talrijke tevreden klanten spreken voor zich.

Een installateur met oplossingen op maat

Eco Heating is een erkende en professionele installateur warmtepompen met jarenlange ervaring. Als je een beroep doet op onze mensen kan je er op rekenen dat je uitstekend vakmanschap ter beschikking gesteld krijgt.

Gaat het om een nieuwbouw of ben je bezig met de renovatie van jouw woning? Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren systemen op maat gemaakt voor jouw huis en kiezen voor onze producten enkel de beste leveranciers.

Wij beschikken over een ruim gamma van verschillende warmtepompen en zullen steeds ons uiterste best doen om je te helpen de voordeligste optie te kiezen. Eco Heating garandeert je bij de installatie van jouw warmtepomp enkel de beste kwaliteit.

Warmtepompeninstallateur: de energie van de toekomst!

De prijzen van brandstof stijgen en de milieuproblematiek kent een ongeziene belangstelling.

Verwarmen met een warmtepomp is ecologisch gezien een uitstekende keuze. Je zal ook jouw energiefactuur beduidend doen dalen. Milieuvriendelijk verwarmen is tegenwoordig méér dan gelijkwaardig aan de klassieke verwarmingsmethoden qua comfort. En bovendien zijn er subsidies die die kostprijs kunnen drukken!

Energiezuinig bouwen zal in de toekomst enkel maar aan belang winnen en de overheid legt nu reeds heel strenge eisen op voor elke nieuwbouwwoning. Met een professionele warmtepomp installatie van Eco Heating kan je erop vertrouwen dat jouw woning zelfs in de barkoude winter een aangename, comfortabele temperatuur zal behouden.

Hoe een keuze maken?

Eco Heating informeert je graag over de mogelijkheden, specifiek voor jouw woonst. Op basis van de door jou doorgestuurde gegevens raden we je een installatie aan. Je krijgt van ons een volledige prijsopgave en ook alle info over het rendement van deze installatie.