Eco heating: dé warmtepomp specialist

Je bent op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare specialist waarbij je met een gerust gemoed jouw warmtepomp kan kopen?

Bij Eco Heating hebben wij hebben een uitgebreide selectie aan verschillende modellen beschikbaar, waarvan de kwaliteit door ons persoonlijk wordt gegarandeerd. Elk project is maatwerk, zodat we telkens een voorstel op maat zullen uitwerken, afhankelijk van jouw project en uw eisen.

Een warmtepomp kopen is geen dagdagelijkse aankoop. Ecoheating heeft meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 1000 warmtepompinstallaties geplaatst in zowel nieuwbouw als renovatie projecten. We zijn dus de ideale partner om jou te begeleiden bij de keuze en installatie van jouw warmtepomp

Je kan er op rekenen dat onze ervaren en bekwame vakmensen steeds uitstekend werk verrichten. Onze warmtepompen worden geplaatst volgens de regels van de kunst, met een piekfijne afwerking en service. Uiteraard geven wij ook een garantie op wat wij plaatsen.

Warmtepomp kopen: hoe beslissen?

Beslissen over welke warmtepomp u moet kopen, hangt af van tal van factoren, zoals:

  • Nieuwbouw / Renovatie
  • De kwaliteit van de bodem
  • Het type van warmtepomp
  • De beschikbare ruimte
  • De totale oppervlakte van jouw woonst
  • Het gewenste vermogen

Ons gamma aan warmtepompen

Eco Heating beschikt over een ruim assortiment met kwaliteitsmerken als Neura, Vaillant en Midea. Al deze merken werden door ons persoonlijk geselecteerd en staan bekend om hun uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Een goed overzicht van onze warmtepompen en hun specifieke eigenschappen, kan je alvast hier vinden.

 

Vaillant FlexoTHERM

Vaillant FlexoCOMPACT

Vaillant geoTHERM