Wie

Bij Eco Heating geloven we rotsvast in de kracht van duurzame energie.

Met onze geothermische warmtepompen zorgen we voor maximaal rendement en comfort, winter en zomer!

Over Eco Heating

Eco Heating schrijft al meer dan 10 jaar mee aan het ecologisch en economisch bewust verhaal van geothermische warmtepompen. Intussen hebben we al ruim 1000 warmtepompsystemen geïnstalleerd. Dat doen we volledig in eigen beheer, van analyse over installatie tot opvolging.

Team Eco Heating gespecialiseerd in geothermie

Team

Passie en overtuiging is wat het team van Eco Heating drijft, vakkennis en deskundigheid is wat de aanpak typeert. Ons team staat je graag bij tijdens het ganse proces: advies, analyse, installatie en opvolging van uw warmtepomp.

Tom Cobbaert
Zaakvoerder
Tom is mede-oprichter van Eco Heating en gepassioneerd door duurzame energie. Als industrieel ingenieur elektromechanica ontwikkelde hij zich ook tot energieadviseur en geothermisch designer.
Als bedrijf wil Eco Heating consequent zijn in de keuze voor duurzaamheid. Daarom doen we ook zelf een duit in het zakje. We beperken ons waterverbruik, kiezen voor duurzaam papier en rijden grotendeels elektrisch.
Danny De Sutter
Zaakvoerder
Danny is mede-oprichter van Eco Heating. Als industrieel ingenieur elektromechanica raakte hij gefascineerd door warmtepompen. Intussen is hij milieucoördinator, veiligheidsadviseur én koeltechnieker. Danny kent de milieuwetgeving rond warmtepompen door en door. Hij staat aan het hoofd van de uitvoering en houdt zich vooral bezig met de grote projecten.
Met geothermische warmtepompen kan je niet alleen een gebouw verwarmen of van warm water voorzien. Ze zijn ook uiterst geschikt om huizen en bedrijfsgebouwen te koelen.
Thomas Vanderhoeven
CEO
Thomas is uitermate geboeid door de kracht van geothermie. Vanuit zijn achtergrond kan hij goed de echte behoeftes van de klant identificeren. Thomas neemt de alledaagse leiding op zich. Daarnaast focust hij zich op de grotere projecten. Daarbij zorgt hij er voor dat de missie van Eco Heating maximaal wordt gerealiseerd.
Bij Eco Heating kan ik een directe impact hebben. Enerzijds omdat ik werk binnen een kmo. En anderzijds omdat we met elke geplaatste warmtepomp het verschil maken.
Bart Thienpondt
Technisch adviseur
Bart is industrieel ingenieur elektromechanica en werkt mee aan de uitbouw van het uitvoerend team. Bart heeft ervaring in sales en is dan ook enorm klantgericht.
Eco Heating levert een meerwaarde aan de klant en probeert in elke fase van de samenwerking diens verwachtingen te overtreffen. Met duurzame oplossingen zorgen wij voor een duurzaam gebouw.
Philip Cleemput
Energieadviseur
Philip is als ervaren energieadviseur één van de drijvende krachten achter het team van Eco Heating. Hij kan goed de behoeftes van de klant identificeren en de juiste oplossing aanbieden. Philip focust zich op de particuliere projecten.
Ik wil vooral mensen helpen de juiste keuze te maken. Het is ook gewoon leuk om voor Eco Heating te werken, de sfeer is top!
Benjamin Corryn
Calculator
Benjamin is verliefd op cijfers. Warmteverliesberekeningen en sondeberekeningen zijn zijn passie. Hij houdt zich vooral bezig met de berekeningen voor onze particuliere klanten.
Ik koos voor Eco Heating omdat ik mijzelf kan zijn en volop kansen krijg om mij te ontplooien.
Tine Van Der Haegen
Administratief bediende
Tine is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Zij is de olie voor onze machine en zorgt voor een vlotte samenwerking tussen de verschillende onderdelen in ons bedrijf. Tine is ook verantwoordelijk voor de facturatie.
Lukas Vervondel
Werfleider
Lukas is een harde werker met veel oog voor detail. Hij is de geknipte man om er voor te zorgen dat ons Eco Heating systeem perfect geïnstalleerd wordt. Lukas is verantwoordelijk voor de particuliere projecten. Met vragen over uitvoering kan je steeds bij hem terecht.
Sam Rollé
Werfleider
Ben Dejonghe
Calculator
Thomas Van de Velde
Werfleider

Ons uitvoerend team

Geen goede warmtepomp zonder deskundige plaatsing. Dankzij onze drie teams met gemotiveerde medewerkers kunnen wij het ganse proces in eigen beheer uitvoeren.

Boorteam
Wesley, Dirk, Jan, Jurgen, Joeri en Savas
Warmtepompteam
Michaël, Thijs, Davy, Thomas en Alim
Vloerverwarmingsteam
Ewout, Samuel, Glenn en Maxime