Wie

Bij Eco Heating geloven we rotsvast in de kracht van duurzame energie.

Met onze geothermische warmtepompen zorgen we voor maximaal rendement en comfort, winter en zomer!

Over Eco Heating

Eco Heating schrijft al meer dan 10 jaar mee aan het ecologisch en economisch bewust verhaal van geothermische warmtepompen. Intussen hebben we al ruim 750 warmtepompsystemen geïnstalleerd. Dat doen we volledig in eigen beheer, van analyse over installatie tot opvolging.

Team Eco Heating

Team

Passie en overtuiging is wat het team van Eco Heating drijft, vakkennis en deskundigheid is wat de aanpak typeert. Ons team staat je graag bij tijdens het ganse proces: advies, analyse, installatie en opvolging van uw warmtepomp.

tom cobbaert
Tom Cobbaert
Zaakvoerder
Tom is mede-oprichter van Eco Heating en gepassioneerd door duurzame energie. Als industrieel ingenieur elektromechanica ontwikkelde hij zich ook tot energieadviseur en geothermisch designer. Tom focust vooral op de uitwerking van grotere projecten. Daarbij zorgt hij er voor dat de missie van Eco Heating maximaal wordt gerealiseerd.
Als bedrijf wil Eco Heating consequent zijn in de keuze voor duurzaamheid. Daarom doen we ook zelf een duit in het zakje. We beperken ons waterverbruik, kiezen voor duurzaam papier en rijden grotendeels elektrisch.
Danny De Sutter
Danny De Sutter
Zaakvoerder
Danny is mede-oprichter van Eco Heating. Als industrieel ingenieur elektromechanica raakte hij gefascineerd door warmtepompen. Intussen is hij milieucoördinator, veiligheidsadviseur én koeltechnieker. Danny kent de milieuwetgeving rond warmtepompen door en door. Met vragen over uitvoering en planning kan je bij hem terecht.
Met geothermische warmtepompen kan je niet alleen een gebouw verwarmen of van warm water voorzien. Ze zijn ook uiterst geschikt om huizen en bedrijfsgebouwen te koelen.
Thomas Vanderhoeven
Thomas Vanderhoeven
Energieadviseur
Thomas is als ervaren energieadviseur één van de drijvende krachten achter het team van Eco Heating. Hij is uitermate geboeid door de kracht van geothermie. Vanuit zijn achtergrond kan hij goed de echte behoeftes van de klant identificeren. Daarom staat Thomas ook aan het hoofd van de uitwerking van particuliere projecten.
Bij Eco Heating kan ik een directe impact hebben. Enerzijds omdat ik werk binnen een kmo. En anderzijds omdat we met elke geplaatste warmtepomp het verschil maken.
Bart
Bart Thienpondt
Technisch adviseur
Bart is industrieel ingenieur elektromechanica en werkt mee aan de uitbouw van het uitvoerend team. Vanuit die functie volgt hij de projecten nauwgezet op. Bart heeft ervaring in sales en is dan ook enorm klantgericht.
Eco Heating levert een meerwaarde aan de klant en probeert in elke fase van de samenwerking diens verwachtingen te overtreffen. Met duurzame oplossingen zorgen wij voor een duurzaam gebouw.
Philip Cleemput
Energieadviseur
Benjamin Corryn
Calculator
Tine Van Der Haegen
Administratief bediende
Lukas Vervondel
Werfleider
Juan De Meirleir
Service

Ons uitvoerend team

Geen goede warmtepomp zonder deskundige plaatsing. Dankzij onze drie teams met gemotiveerde medewerkers kunnen wij het ganse proces in eigen beheer uitvoeren.

Boorteam
Mike, Jan, Sven, Johan, Peter en Bart
Warmtepompteam
Michaël, Thijs, Davy, Kevin en Alim
Vloerverwarmingsteam
Jan, Jesse en Lukas