Budgetteer jouw zonnepanelen

1 Situatie 2 Verbruik 3 Gegevens

Hoeveel kosten zonnepanelen?

Het plaatsen van zonnepanelen wordt vaak aanzien als een dure investering. Echter wordt de terugverdientijd vaak overschat.

Mensen staren zich vaak blind op de aankoopprijs, terwijl er geen rekening gehouden wordt met heel wat factoren die hier een invloed op uitoefenen. Bereken zelf in onze tool wat zonnepanelen in jouw situatie kunnen kosten en hoe snel je ze kan terugverdienen.

*Let er wel op dat we onze service willen garanderen en we dus momenteel enkel zonnepanelen plaatsen in Oost- en West-Vlaanderen.

Hoe werkt deze tool?

Beantwoord enkele vragen over jouw project. Je hoeft nog niet alle gegevens klaar te hebben.

In 2 minuten een prijsindicatie voor jouw zonnepanelen.

Is je prijsindicatie volgens verwachting? Contacteer ons dan voor een offerte op maat.

mathieu zonnepanelen

Meet Mathieu, onze man voor jouw groene elektriciteit.

Hij zal het aanspreekpunt bij uitstek zijn indien je van plan bent om zonnepanelen aan jouw huis of gebouw toe te voegen. We hebben gemerkt dat onze klanten die reeds investeerden in een geothermische warmtepomp ook vaak meteen investeren in zonnepanelen. Omdat Eco Heating bekend staat als het bedrijf met het totaalpakket, zouden we het via deze weg ook makkelijker willen maken voor jou om jouw huis zo efficiënt en milieuvriendelijk te maken.

Ben je nu al zeker van je zaak en wens je zonnepanelen aan jouw project toe te voegen? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in.

Over Eco Heating

Eco Heating schrijft al meer dan 15 jaar mee aan het ecologisch en economisch bewust verhaal van geothermische warmtepompen.

Intussen hebben we al ruim 2000 warmtepompsystemen geïnstalleerd. Dat doen we volledig in eigen beheer, van analyse over installatie tot opvolging.