Merken

Eco Heating werkt uitsluitend met erkende topmerken. Samen met jou bespreken we welk merk het best bij jouw noden past en bekijken we de verschillende mogelijkheden. Je krijgt van ons een volledige prijsopgave en ook alle info over het rendement van deze installatie.

Vaillant

Met een warmtepomp van Vaillant ben je klaar voor de toekomst. Als je voor dit type verwarmingssysteem kiest, ontzie je niet alleen het milieu, maar bespaar je ook energie.

Sharp

Sharp levert al meer dan 60 jaar zonne-energie-oplossingen en behoort kerncompetentie van het bedrijf. Tot op heden heeft Sharp wereldwijd al meer dan 50 miljoen geavanceerde fotovoltaïsche (PV) panelen geleverd. Daarmee voldeed het bedrijf aan de behoeften van duizenden internationale klanten op het gebied van zonne-energie.

Nibe

Dankzij tientallen jaren ervaring en duizenden uren productontwikkeling heeft Nibe een breed productassortiment met moderne en energiezuinige warmtepompen.

Jaga

Sinds het ontstaan in 1962 focust Jaga op innovatie en creativiteit. Jaga doorbreekt het traditionele denken en verrast al decennia lang met totaal nieuwe concepten, zowel op technisch als esthetisch vlak. Het is geen toeval dat Jaga een indrukwekkend palmares van Design Awards kan voorleggen voor verrschillende iconische producten.

Pylontech

Pylontech, is a dedicated BESS (battery energy storage system) provider, by consolidating our expertise in electrochemistry power electronics and system integration. We have been providing reliable and affordable ESS battery products and solutions to the global market and significantly contributing to a 7-year increasing rate by double, enabling our market position as one of the top suppliers of lithium battery storage world widely.

SMA

Als wereldwijde marktleider voor PV-omvormers zet SMA vandaag de standaard voor de decentrale en duurzame energievoorziening van morgen. Meer dan 3.500 SMA medewerkers in 20 landen wijden zich aan deze taak. Onze innovatieve oplossingen voor alle PV-toepassingen en onze onovertroffen allroundservice maken onze klanten over de hele wereld meer onafhankelijk in hun energievoorziening.

Powerdale

Powerdale creëert geavanceerde systemen voor energiebeheer en voor het laden van elektrische voertuigen. Deze systemen geven een nieuwe dimensie aan hoe gebruikers omspringen met het elektriciteitsnet.