Geothermie icon

De kracht van geothermie

Geothermische warmtepompen onttrekken warmte of koelte aan de grond. Die geven ze af in jouw woning of bedrijfsgebouw. Of je verkrijgt er sanitair warm water door. Warmtepompsystemen zijn dan ook eenvoudig in gebruik en hebben een hoop voordelen.

De voordelen van geothermie

Los van nutsvoorzieningen

Hoeveel kost een grondwater warmtepomp?

Koel je woning met
geothermie

Particulieren

Particuliere woningen

Wil jij jouw toekomstige woning verwarmen en koelen met geothermie? Meer dan 2000 gezinnen gingen jou voor. Gaat het over een rijhuis, een riante villa of jouw toekomstig appartement, voor elke situatie hebben wij de gepaste oplossing.

B2C

Architect

Architect/
studiebureau

Als architect of studiebureau wordt verwacht dat je jouw eindklant in elk domein kan ondersteunen om hem naar de juiste keuze te leiden. Daarom is het belangrijk kwalitatieve partners te vinden die de expertise in huis hebben om je in jouw rol te ondersteunen. Van huis, kantoorgebouw, winkel, appartementsblok tot productiehal wij helpen jou met een correcte dimensionering en een minutieuze uitvoering.

B2B

Bouwfirma

Bouwfirma/
projectontwikkelaars

Ben je als bouwfirma of ontwikkelaar op zoek om projecten te realiseren die niet alleen voor jouw eindklant maar ook voor jezelf een meerwaarde betekenen? Zowel op ecologisch als economisch vlak is geothermie een voltreffer!

B2B