Budgetteer jouw geothermische warmtepomp

1 Locatie 2 Gebouw 3 Warm water 4 Gegevens

Hoeveel kost een warmtepomp?

Het plaatsen van een warmtepomp wordt vaak aanzien als een dure investering. Echter wordt de terugverdientijd vaak overschat.

Mensen staren zich vaak blind op de aankoopprijs, terwijl er geen rekening gehouden wordt met heel wat factoren die hier een invloed op uitoefenen. Bereken zelf in onze tool wat een warmtepomp in jouw situatie kan kosten.

Hoe werkt deze tool?

Beantwoord enkele vragen over jouw project. Je hoeft nog niet alle gegevens klaar te hebben.

In 5 minuten een prijsindicatie voor jouw warmtepomp.

Is je prijsindicatie volgens verwachting? Laad je plannen en epb-verslag op en je krijgt een offerte op maat.

Wist je dat we nu ook zelf zonnepanelen plaatsen?

Meet Mathieu, onze adviseur omtrent groene elektriciteit. Hij zal het aanspreekpunt bij uitstek zijn indien je van plan bent om zonnepanelen aan jouw huis of gebouw toe te voegen. We hebben gemerkt dat onze klanten die reeds investeerden in een geothermische warmtepomp ook vaak meteen investeren in zonnepanelen. Omdat Eco Heating bekend staat als het bedrijf met het totaalpakket, zouden we het via deze weg ook makkelijker willen maken voor jou om jouw huis zo efficiënt en milieuvriendelijk te maken.

Om het jou nog makkelijker te maken hebben we hiervoor ook een gemakkelijke tool gemaakt, zodat je eens kan nadenken over de investering.

 

Ben je nu al zeker van je zaak en wens je zonnepanelen aan jouw project toe te voegen? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in en ik zal jou contacteren.

Over Eco Heating

Eco Heating schrijft al meer dan 15 jaar mee aan het ecologisch en economisch bewust verhaal van geothermische warmtepompen.

Intussen hebben we al ruim 2000 warmtepompsystemen geïnstalleerd. Dat doen we volledig in eigen beheer, van analyse over installatie tot opvolging.