De specialist in warmtepompen in regio Leuven

Ecoheating is de specialist in verwarmen, koelen
& groene elektriciteit in de regio Leuven

Verwarmen icon Koelen icon Groene energie icon

Een aangenaam binnenklimaat dat duurzaamheid, hoog rendement en scherpe prijzen combineert? Het kan! Als je kiest voor een geothermische warmtepomp van Eco Heating voor jouw woning of bedrijfsgebouw in de regio Leuven.

Budgeteer uw warmtepomp
Neem contact op
Home > De specialist in warmtepompen in regio Leuven

Welke warmtepomp
is juist voor jou?

Ben je van plan om binnenkort te bouwen of verbouwen, en ben je nog niet zeker over de warmtebron die je zult kiezen? Dan is een warmtepomp zeker het overwegen waard!

Deze ecologische verwarmingsbron biedt heel wat voordelen en is de ideale (toekomstgerichte) manier om jouw woning te verwarmen.

Bereken zelf je prijs
Neem contact op

Geothermie

Geothermie is de meest efficiënte manier om gebouwen te verwarmen in de winter en van koeling te voorzien in de zomer. Het is de missie van Eco Heating om geothermie voor iedereen mogelijk te maken.

 • verwarmen in de winter

 • passief koelen in de zomer

 • milieuvriendelijk

Lees meer

Geothermie: de voordelen op een rij

LAGERE ENERGIEFACTUUR

Bespaar op jouw energiekosten

Het elektriciteitsnet is enkel nodig voor de aandrijfenergie van jouw verwarmings- en koelingsinstallatie. Gasverbruik kan je zelfs helemaal vermijden.

ECOLOGISCHE VOORDELEN

Verwarm en koel zonder CO2-uitstoot

Stook zonder gas of mazout en bespaar een pak CO2-uitstoot. Met hernieuwbare aandrijfenergie is die uitstoot zelfs onbestaande.

LAGER E-PEIL

Voldoe sneller aan de EPB-eisen

Een warmtepomp heeft een gunstige invloed op het E-peil van een gebouw. Het E-peil van het gebouw geeft een blijk van energiezuinigheid.

AMPER ONDERHOUD

Geen zorgen over jouw jaarlijks onderhoud

Jaarlijkse keuringen of het vegen van schoorstenen zijn niet nodig. En als er toch iets zou zijn, dan staan we altijd paraat.

MOGELIJKHEID TOT ONAFHANKELIJKHEID

Word onafhankelijk van leveranciers

Kies je voor zonnepanelen voor de aandrijfenergie van je warmtepomp, dan kan je verwarmings- en koelingsinstallatie onafhankelijk draaien.

De 5 voordelen van een warmtepomp

Kies je voor een warmtepomp voor jouw woning of bedrijfsgebouw in Leuven, dan geniet je van minstens 5 sterke troeven:

 • Je energiefactuur kent een drastische daling: onze klanten melden ons dalingen tot 50 % nadat ze een warmtepomp lieten installeren.
 • De CO2-uitstoot van voor jouw woning of bedrijfsgebouw in de regio Leuven daalt: zo draag je bij aan een duurzamere wereld.
 • Het E-peil van voor jouw woning of bedrijfsgebouw in Leuven daalt: voldoen aan de EPB-eisen wordt plots een stuk makkelijker.
 • Onderhoud is amper nodig: combineer een topmerk als Vaillant met de vakkundige plaatsing door Eco Heating en onderhoud is zeer beperkt.
 • Energie-onafhankelijkheid is mogelijk: als je ook zonnepanelen hebt, heb je zelfs geen elektriciteit meer nodig om jouw warmtepomp te laten draaien. Zo word je volledig zelfvoorzienend.

Geothermie voor iedereen

Een geothermische warmtepomp moet voor iedereen haalbaar zijn, vinden we bij Eco Heating. In de meer dan 10 jaar die we al actief zijn, plaatsten we warmtepompen in onder meer villa’s, bedrijfsgebouwen, sociale woningen, appartementen en lofts. Meer dan 750 geplaatste warmtepompen getuigen van een pak ervaring en van voldoening bij onze klanten. Ontdek de verhalen van enkele klanten en je leert de vele troeven van een warmtepomp kennen. Ook in de regio Leuven genieten mensen al van een geothermische warmtepomp van Eco Heating.

Weet waar je aan toe bent

Transparantie en open communicatie voeren we bij Eco Heating hoog in het vaandel. Kies je ons als installateur van jouw warmtepomp in de regio Leuven, dan weet je altijd waar je aan toe bent. Ontdek nu al onze manier van werken en download gratis ons stappenplan. Het wordt je meteen ook duidelijk dat wij elke stap in eigen beheer uitvoeren.

Ben jij onze volgende tevreden klant in de regio Leuven? Begin alvast met het opvragen van vrijblijvende info en contacteer ons gerust.

Contacteer ons

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan:

Wegwijs in de Geothermie

Wat zijn belangrijke fasen om rekening mee te houden? Wat hebben we nodig? Wie bezorgt dit? Ontdek dit en meer in ons stappenplan!

Stappenplan Eco Heating
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Eco Heating

Kwaliteit
Met ruim 2000 afgewerkte installaties garanderen wij een topinstallatie.

Alles in eigen beheer
Van studie tot uitvoering verloopt in eigen beheer.

100% garantie
Wij garanderen een perfect afgewerkte installatie.

Correcte service
Een goede dienstverlening is voor ons een kernwaarde.

Leer Eco Heating kennen

Ook voor deze diensten kan je bij ons terecht:

Troeven Eco Heating

Boringen

Afgiftesystemen

Afgiftesystemen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Thuisbatterijen

Thuisbatterijen

Laadpalen

Laadpalen