De specialist in warmtepompen in regio Ninove

Ecoheating is de specialist in verwarmen, koelen
& groene elektriciteit in de regio Ninove

Verwarmen icon Koelen icon Groene energie icon

Kies voor warmtepompen, kies voor Eco Heating. Ook in de volledige regio Ninove plaatsen we geothermische warmtepompen volledig in eigen beheer. Daarbij kan je vertrouwen op onze ervaring van meer dan 10 jaar. Vraag vandaag nog meer info op en ontdek dat geothermie ook voor jou haalbaar is.

Geothermie

Welke warmtepomp
is juist voor jou?

Ben je van plan om binnenkort te bouwen of verbouwen, en ben je nog niet zeker over de warmtebron die je zult kiezen? Dan is een warmtepomp zeker het overwegen waard!

Deze ecologische verwarmingsbron biedt heel wat voordelen en is de ideale (toekomstgerichte) manier om jouw woning te verwarmen.

Geothermie

Wat is geothermie?

Een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming is de meest efficiënte manier om gebouwen te verwarmen. Daarnaast zorgt het in de zomer voor passieve koeling. Het is de missie van Eco Heating om geothermie voor iedereen mogelijk te maken.

  • verwarmen in de winter

  • passief koelen in de zomer

  • milieuvriendelijk

Geothermie: de voordelen op een rij

LAGERE ENERGIEFACTUUR

Bespaar op jouw energiekosten

Het elektriciteitsnet is enkel nodig voor de aandrijfenergie van jouw verwarmings- en koelingsinstallatie. Gasverbruik kan je zelfs helemaal vermijden.

ECOLOGISCHE VOORDELEN

Verwarm en koel zonder CO2-uitstoot

Stook zonder gas of mazout en bespaar een pak CO2-uitstoot. Met hernieuwbare aandrijfenergie is die uitstoot zelfs onbestaande.

LAGER E-PEIL

Voldoe sneller aan de EPB-eisen

Een warmtepomp heeft een gunstige invloed op het E-peil van een gebouw. Het E-peil van het gebouw geeft een blijk van energiezuinigheid.

AMPER ONDERHOUD

Geen zorgen over jouw jaarlijks onderhoud

Jaarlijkse keuringen of het vegen van schoorstenen zijn niet nodig. En als er toch iets zou zijn, dan staan we altijd paraat.

MOGELIJKHEID TOT ONAFHANKELIJKHEID

Word onafhankelijk van leveranciers

Kies je voor zonnepanelen voor de aandrijfenergie van je warmtepomp, dan kan je verwarmings- en koelingsinstallatie onafhankelijk draaien.

Met een warmtepomp win jij… en de natuur!

Kiezen voor geothermie in de regio Ninove, dat is in de eerste plaats kiezen voor een aangenaam binnenklimaat. Want warmtepompen zorgen niet alleen voor warme winters en sanitair warm water, maar ook voor koele zomers in Ninove. Bijkomende voordelen van warmtepompen van een topmerk als Vaillant zijn:

  • Je energiefactuur daalt
  • De CO2-uitstoot daalt want je werkt met een hernieuwbare energiebron
  • Het E-peil van je woning in Ninove daalt
  • Onderhoud is amper nodig

Volledig onafhankelijk verwarmen? Het kan ook in de regio Ninove!

Combineer je geothermie met zonne-energie, dan kan je voor de verwarming van je woning in Ninove volledig op duurzame bronnen rekenen. De zonnepanelen zorgen voor de nodige aandrijfenergie van de warmtepomp, die op zijn beurt de warmte uit de grond haalt. Zo hoef je niet meer wakker te liggen van de energiefactuur en de nadelige effecten voor het milieu. Nog een groot voordeel van geothermische warmtepompen in de regio Ninove.

Eco Heating: da’s ervaring troef

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief bezig met geothermie, ook in Ninove en omgeving. In al die tijd plaatsten we maar liefst 750 warmtepompen. Ook in de regio Ninove genieten verschillende klanten dagelijks van een aangenaam binnenklimaat. Dat doen ze dankzij geothermische warmtepompen van Eco Heating.

Zet de eerste stap naar een warmtepomp van topkwaliteit in jouw woning of bedrijfsgebouw in Ninovecontacteer ons via het contactformulier of via 09/227.80.63. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Contacteer ons

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan:

Wegwijs in de Geothermie

Wat zijn belangrijke fasen om rekening mee te houden? Wat hebben we nodig? Wie bezorgt dit? Ontdek dit en meer in ons stappenplan!

Stappenplan Eco Heating
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Eco Heating?

Kwaliteit
Wij werken uitsluitend met kwalitatieve merken.

Expertise
Wij hebben met ons team meer dan 15 jaar ervaring met verschillende projecten. Neem gerust een kijkje tussen onze referenties.

Het totaalpakket
Met Eco Heating heb je de ideale partner gevonden: wij plaatsen jouw geothermische warmtepomp volledig in eigen beheer. Wij voorzien zowel de calculatie, de boringen, alsook de installatie van de vloerverwarming en de warmtepomp. Bekijk hier hoe een samenwerking met ons eruit ziet.

Ook voor deze diensten kan je bij ons terecht:

Troeven Eco Heating

Boringen

Afgiftesystemen

Afgiftesystemen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Thuisbatterijen

Thuisbatterijen

Laadpalen

Laadpalen