De specialist in warmtepompen in regio Waasland

Ecoheating is de specialist in verwarmen, koelen
& groene elektriciteit in de regio Waasland

Verwarmen icon Koelen icon Groene energie icon

Eco Heating heeft alles in huis voor een perfect warmtepomp-systeem! Met meer dan 10 jaar ervaring plaatsen wij geothermische warmtepompen in de volledige regio Waasland.

Geothermie

Welke warmtepomp
is juist voor jou?

Ben je van plan om binnenkort te bouwen of verbouwen, en ben je nog niet zeker over de warmtebron die je zult kiezen? Dan is een warmtepomp zeker het overwegen waard!

Deze ecologische verwarmingsbron biedt heel wat voordelen en is de ideale (toekomstgerichte) manier om jouw woning te verwarmen.

Geothermie

Wat is geothermie?

Een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming is de meest efficiënte manier om gebouwen te verwarmen. Daarnaast zorgt het in de zomer voor passieve koeling. Het is de missie van Eco Heating om geothermie voor iedereen mogelijk te maken.

  • verwarmen in de winter

  • passief koelen in de zomer

  • milieuvriendelijk

Geothermie: de voordelen op een rij

LAGERE ENERGIEFACTUUR

Bespaar op jouw energiekosten

Het elektriciteitsnet is enkel nodig voor de aandrijfenergie van jouw verwarmings- en koelingsinstallatie. Gasverbruik kan je zelfs helemaal vermijden.

ECOLOGISCHE VOORDELEN

Verwarm en koel zonder CO2-uitstoot

Stook zonder gas of mazout en bespaar een pak CO2-uitstoot. Met hernieuwbare aandrijfenergie is die uitstoot zelfs onbestaande.

LAGER E-PEIL

Voldoe sneller aan de EPB-eisen

Een warmtepomp heeft een gunstige invloed op het E-peil van een gebouw. Het E-peil van het gebouw geeft een blijk van energiezuinigheid.

AMPER ONDERHOUD

Geen zorgen over jouw jaarlijks onderhoud

Jaarlijkse keuringen of het vegen van schoorstenen zijn niet nodig. En als er toch iets zou zijn, dan staan we altijd paraat.

MOGELIJKHEID TOT ONAFHANKELIJKHEID

Word onafhankelijk van leveranciers

Kies je voor zonnepanelen voor de aandrijfenergie van je warmtepomp, dan kan je verwarmings- en koelingsinstallatie onafhankelijk draaien.

Een warmtepomp voor elk project

Bouw- en renovatieprojecten kunnen sterk van elkaar verschillen. Een bedrijfsgebouw is iets anders dan een vrijstaande woning of een appartementencomplex. Eco Heating kan heel wat verschillende soorten gebouwen in regio Waasland en omgeving voorzien van warmtepompen. Er staan heel wat particuliere woningen in de lijst met meer dan 750 door ons geplaatste warmtepompen. Ook in het Waasland en de omliggende regio deden wij al verschillende projecten met geothermie.

Waarom kiezen voor geothermie?

Warmtepompen van een topmerk als Vaillant bieden enkele doorslaggevende voordelen. Verbouw of bouw je een woning of bedrijfsgebouw in de regio Waasland, overweeg dan zeker een warmtepomp.

Dit zijn de voordelen van warmtepompen in de regio Waasland:

  • Je energiekosten dalen en dat kan een besparing van 40 % zijn.
  • Je woning heeft een lager E-peil.
  • Je koelt en verwarmt met weinig CO2-uitstoot dankzij de hernieuwbare energiebronnen – zelfs zonder CO2-uitstoot als je kiest voor zonne-energie om de warmtepomp aan te drijven.
  • Een warmtepompsysteem vraagt haast geen onderhoud.

Je weet waar je aan toe bent

Bij Eco Heating dragen we transparantie hoog in het vaandel. Daarom gaan we voor een heldere communicatie als je op ons beroep doet voor het installeren van warmtepompen in de regio Waasland. We werken volgens een heel duidelijk stappenplan. Zo weet jij altijd in welke fase de werkzaamheden zitten en wat het parcours is naar een aangenaam binnenklimaat dankzij geothermie.

Op zoek naar een ervaren en gedreven installateur van warmtepompen in de regio Waasland en omgeving? Contacteer ons via het contactformulier of via 09/227.80.63 en we trachten je zo snel mogelijk te helpen. Wie weet geniet jij binnenkort wel van één van onze performante warmtepompen in de regio Waasland.

Contacteer ons

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan:

Wegwijs in de Geothermie

Wat zijn belangrijke fasen om rekening mee te houden? Wat hebben we nodig? Wie bezorgt dit? Ontdek dit en meer in ons stappenplan!

Stappenplan Eco Heating
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Eco Heating?

Kwaliteit
Wij werken uitsluitend met kwalitatieve merken.

Expertise
Wij hebben met ons team meer dan 15 jaar ervaring met verschillende projecten. Neem gerust een kijkje tussen onze referenties.

Het totaalpakket
Met Eco Heating heb je de ideale partner gevonden: wij plaatsen jouw geothermische warmtepomp volledig in eigen beheer. Wij voorzien zowel de calculatie, de boringen, alsook de installatie van de vloerverwarming en de warmtepomp. Bekijk hier hoe een samenwerking met ons eruit ziet.

Ook voor deze diensten kan je bij ons terecht:

Troeven Eco Heating

Boringen

Afgiftesystemen

Afgiftesystemen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Thuisbatterijen

Thuisbatterijen

Laadpalen

Laadpalen