60 warmtepompen aan stockprijs

Wil je jouw (t)huis van de toekomst klimaatvriendelijk en CO2-neutraal verwarmen of koelen, los van andere nutsvoorzieningen? En dat terwijl je op termijn een hoop geld uitspaart? Dan is geothermie de perfecte keuze. Omdat het najaar traditioneel de periode bij uitstek is om te (ver)bouwen, pakt Eco Heating uit met een tijdelijke najaarsactie.

Ga je tussen 7 oktober en 15 oktober (tijdens de Bisbeurs) met ons in zee, dan krijg je je warmtepomp aan stockprijs! In totaal hebben we 60 warmtepompen aan stockprijs klaarstaan. De actie loopt met andere woorden tot 15 oktober of tot wanneer de kaap van 60 warmtepompen bereikt wordt.

Wacht dus niet te lang om mee te genieten en jouw voordeel te doen! De illustratie hierboven toont mooi aan hoeveel warmtepompen er nog beschikbaar zijn.

Nog geen offerte aangevraagd?

Gebruik dan onze gratis tool om uit te rekenen hoeveel jouw investering in een geothermische warmtepomp zou bedragen. In de laatste stappen van de tool kan je ook meteen een offerte op maat aanvragen op basis van de gegevens die je hebt ingevuld.

Heb je al een voorstel ontvangen van ons?

Dan neem je automatisch deel aan de actie en ontvang je je warmtepomp aan stockprijs bij ondertekening van je offerte*. Contacteer gerust jouw accountmanager voor meer informatie.

Kom langs op de Bisbeurs:
Eco Heating staat op Stand 3311

Bisbeurs opent opnieuw de deuren van Flanders Expo. Ook tijdens de 34e editie van de Bisbeurs is Eco Heating aanwezig.

Hoe neem je deel?

1. Budgetteer
Kijk of geothermie in jouw budget past aan de hand van onze budgetteringstool.

2. Offerte op maat
Bezorg ons jouw plannen en EPB-verslag. Via mail , onze website of op de BIS beurs zelf.

3. Tekenen
Bezorg ons jouw getekende versie voor het einde van de actie. Via mail of op de beurs zelf.

Veelgestelde vragen over de Bisbeursactie

Van zodra je definitieve plannen hebt, kan je deelnemen aan de actie. Des te sneller je beslist in jouw bouwproces, des te vlotter de integratie van geothermie in jouw project kan verlopen. Op deze wijze ben je ook verzekerd van de beste condities.

Neem contact met jouw accountmanager, laat je offerte up-to-date brengen en beslis voor de actie afloopt!

Bezorg ons zo snel mogelijk de definitieve plannen en indien mogelijk een EPB-voorstudie. Op die manier geef je jouw klanten de kans het meest efficiënte systeem aan een interessante prijs te bekomen.

Heb je jouw voorstel ontvangen maar heb je nog niet direct de knoop doorgehakt? Onderteken elke pagina met een paraaf en plaats op de slotpagina jouw handtekening, scan het document vervolgens in en bezorg het aan jouw accountmanager of advies@ecoheating.be

Eco Heating: dé warmtepomp specialist

Je bent op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare specialist waarbij je met een gerust gemoed jouw warmtepomp kan kopen? Bij Eco Heating hebben wij een uitgebreide selectie aan verschillende modellen beschikbaar, waarvan de kwaliteit door ons persoonlijk wordt gegarandeerd. Elk project is maatwerk, zodat we telkens een voorstel op maat zullen uitwerken, afhankelijk van jouw project en jouw eisen.

Locatie Eco Heating Melle