Hof ter Smissen in Dilbeek

la_corbeille_ecoheating

Misschien komt dit project jou wel bekend voor van ergens. Deze setting was namelijk jarenlang te zien in ‘Thuis‘, jawel onze Vlaamse soap op Één. Vandaag de dag heeft Hof ter Smissen een nieuwe bestemming gekregen. Het is nu een thuis geworden bestaande uit 29 comfortabele woningen verdeeld over 4 gebouwen. Deze woningen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy. Hof ter Smissen is een BEN-project. Dat wil zeggen dat het gebouw bijna energieneutraal is, wat de toekomstige inwoners gedurende vijf jaar een korting van 50 % op het kadastraal inkomen oplevert.

Bijna gratis verwarmen en koelen

Hof ter Smissen is een project van Woenst. Zij wisten deze authentieke vierkantshoeve om te toveren tot deze unieke thuis voor gezinnen, zonder hierbij dan ook het karakter van deze hoeve te verliezen. Alle wooneenheden beschikken over door ons geïnstalleerde vloerverwarming met een geothermische warmtepomp.

Labels Info
Architect A2S Architecten
Verkoop Woenst
Studie Eco Heating
Uitvoering Eco Heating
Warmtepompen  29 individuele warmtepompen
Boringen Combinatie van collectief boornet en individuele captatienetten

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Omdat dit project behoort onder BEN en zich ook richt het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen, zijn ze bij ons terechtgekomen. Eco Heating werkt uitsluitend samen met betrouwbare partners zoals Nibe en Vaillant. We zijn begonnen met samen te kijken hoe we dit project het beste konden gaan voorzien van warmte, koelte en sanitair warm water met behulp van geothermie. De oplossing was snel gemaakt en vandaag de dag genieten de inwoners van Hof ter Smissen met volle teugen van een efficiënte en aangename leefomgeving.

De verkoop verliep tot nu toe al heel vlot, zowat alle appartementen zijn verkocht. Maar de flat en het penthouse staan wel nog steeds te koop. Wie interesse heeft, kijk zeker hier eens voor meer informatie.