fbpx
Schrijf je nu in voor onze gratis infosessie op 28 mei 2024.

Home > Kenniscentrum > Blog >

Bezoek Eco Heating op de BIS-Beurs 2015

Bezoek Eco Heating op de BIS-Beurs 2015

Toegevoegd op 22 september 2015

Bis-beurs-ecoheating

De bis beurs is dé bouwbeurs van Vlaanderen. Kandidaat bouwers en verbouwers kunnen dit jaar voor de 27e keer in Flanders Expo terecht bij bijna 500 bouw en renovatieprofessionals. Wie tussen 3 en 11 oktober langskomt krijgt er professioneel advies en ontdekt verrassende nieuwigheden. Dé bouwbeurs heeft ook veel aandacht voor energievriendelijk bouwen en verbouwen. Daarom is ook dé warmtepomp specialist van de partij. Ecoheating informeert je graag over de vele voordelen van een warmtepomp op onze stand op bis.

Hernieuwbare energie: ook op bis een belangrijk topic

Hernieuwbare energie wint aan belang. Niet in het minst omdat wie investeert in hernieuwbare en milieuvriendelijke energie, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp, dat ook voelt aan zijn energiefactuur. Op bis wordt ook dit jaar veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmingstechnieken zoals een warmtepomp. Bezoekers die hier specifiek in geïnteresseerd zijn, kunnen zelfs vooraf inschrijven voor individueel en objectief professioneel advies. Wie informatie wenst over verwarming, warmwaterproductie en hernieuwbare energie wordt geïnformeerd door Vaillant.

Smart Heat warmtepompen: nóg slimmer met energie omspringen

Vaillant introduceert met flexoCOMPACT en flexoTHERM hun Smart Heat warmtepompen. Deze modellen leveren een erg hoge energiebesparing op door hun uitzonderlijk rendement. Het Smart Heat systeem zorgt er bovendien voor dat het systeem enkel tijdens dal-momenten stroom van het net afneemt. Dat is goed voor je energiefactuur en voor de belasting van het stroomnet. Een intelligente oplossing die we bij Ecoheating alleen maar kunnen toejuichen. Tenslotte gaan wij permanent op zoek naar de meest ecologische en economische oplossingen voor het verwarmen en koelen van woningen en zwembaden. Vandaar dat je deze modellen ook in het gamma van Ecoheating zal terugvinden.

Wil je graag weten welke duurzame oplossing het meest geschikt is voor het verwarmen van jouw woning? Breng dan een bezoek aan de stand van Ecoheating op de bis beurs in Flanders Expo. We staan garant voor een kwalitatief totaalconcept, een persoonlijke service en een gedegen productkennis. Je vindt bij ons dan ook de meest optimale manier om je woning te verwarmen op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier.

plan-bis-beurs

Go to Top