fbpx
Wil jij nog genieten van € 1.500 korting op passieve koeling? Reserveer je moment tijdens onze afrondingsweek van 17 tot 21 juni.

Home > Kenniscentrum > Blog >

Eco Heating doet alles in eigen beheer

Eco Heating doet alles in eigen beheer

Toegevoegd op 6 juni 2018

Installatie van een warmtepomp

Kies je voor Eco Heating, dan kies je voor een echte partner voor een aangenaam binnenklimaat. Van analyse over installatie tot opvolging: wij doen alles in eigen beheer. En dat heeft voor jou een pak voordelen.

De installatie van een warmtepomp is een proces met verschillende fases. Het begint met de analyse van jouw project, woonomgeving en behoeften. En het eindigt met de correcte opvolging van de geïnstalleerde warmtepomp. Met alles dat daar tussen zit: budgettering, plaatsing van de vloerverwarming, grondboringen, installatie en afstelling van de warmtepomp en uitleg bij het gebruik. Bij Eco Heating nemen we al die stappen voor onze rekening. En dat is een aanrader, zegt ook de Organisatie Duurzame Energie (ODE).

Altijd dezelfde contactpersoon

In welke fase de werkzaamheden ook zitten, je kan altijd terecht bij dezelfde contactpersoon. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd. Er is maar één aannemer en dat is Eco Heating. We zorgen voor heldere communicatie, wanneer je dat maar wilt.

Specialisten voor elk aspect

Eco Heating is dé specialist in geothermie. We berekenen en installeren de warmtepomp, voeren de grondboringen uit en leggen de vloerverwarming. Voor elk aspect hebben we een ander bekwaam team eigen medewerkers dat voor de uitvoering zorgt. Alle medewerkers delen allemaal een grote deskundigheid op hun terrein en een echte passie voor geothermie.

Strikte planning

“Het is de schuld van de vorige aannemer”, wie bouwt of verbouwt kent dat excuus misschien wel. Werk je met Eco Heating, dan hoef je dat uitvlucht niet te vrezen. Wij voeren immers elke stap zelf uit. Dat doen we volgens een uitgekiend stappenplan dat je gratis kan downloaden van onze website. Zo zorgen we dat elke fase mooi aansluit op de vorige.

Totaaloplossing voor binnenklimaat en warm water

De installatie voor een aangenaam fris of warm binnenklimaat is een echt systeem. Best dus dat één specialist dat hele systeem uittekent en installeert. Met Eco Heating ben je zeker van een totaaloplossing voor je binnenklimaat en sanitair warm water. En dat op maat van je woning of bedrijfsgebouw, behoeften en woonomgeving. Wij denken graag mee over eventuele bijkomende toepassingen zoals een zwembadwarmtepomp.

Duidelijke en scherpe prijzen

Als je werkt met één partner die het ganse proces in eigen beheer uitvoert, dan krijg je een duidelijke prijs. Wij zorgen immers voor het volledige systeem. Zo kan je jouw warmtepompsysteem goed budgetteren binnen jouw volledige (verbouw)project. Bovendien kunnen we jou scherpe prijzen aanbieden omdat we alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren.

Interesse in een geothermische warmtepomp? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Go to Top