fbpx
Wil jij nog genieten van € 1.500 korting op passieve koeling? Reserveer je moment tijdens onze afrondingsweek van 17 tot 21 juni.

Home > Kenniscentrum > Blog >

Met Eco Heating haal je expertise in huis

Met Eco Heating haal je expertise in huis

Toegevoegd op 14 mei 2018

Eco Heating | warmtepomp

Om ten volle van een geothermische warmtepomp te genieten, is een vakkundige installatie noodzakelijk. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Eco Heating een ruime expertise op vlak van geothermie. Dat resulteert onder meer in vooruitstrevende projecten, zoals geothermie in appartementen met gemeenschappelijke boring.

Meer dan 750 warmtepompen

Meer dan 750 geïnstalleerde warmtepompen staan intussen op de lijst met realisaties door Eco Heating. Daarin staan alleenstaande woningen, het typevoorbeeld van een woning met een geothermische warmtepomp. Maar Eco Heating bewijst dat geothermie ook in andere gebouwen zijn plaats heeft. Een blik op de referenties leert dat ook bewoners en gebruikers van appartementen, lofts en bedrijfsgebouwen kunnen genieten van een aangenaam binnenklimaat dankzij geothermie.

Geothermie voor iedereen

Eco Heating bewijst dat een geothermische warmtepomp voor iedereen bereikbaar is. In Sint-Niklaas werden immers de 32 woonunits van het sociale woonproject Evo Gardens van een individueel warmtepompje voorzien. Dit project toont aan dat een ervaren en gedreven warmtepompspecialist als Eco Heating niet bang hoeft te zijn van nieuwe uitdagingen. Integendeel: de toepassing van geothermie in de sociale woningen van Evo Gardens wordt in de sector met grote interesse gevolgd.

Specialisten waarderen Eco Heating

De expertise van Eco Heating wordt gewaardeerd door andere specialisten, zoals de producent van warmtepompen Vaillant. Marc Tanghe, commercieel directeur van Vaillant België ziet het zo: “Wij kennen Eco Heating al zeer lang. Het is één van de pioniers die werkte met onze eerste generatie warmtepompen. Ik mag zeggen dat Eco Heating – en in het bijzonder zaakvoerder Tom Cobbaert – een autoriteit is op vlak van geothermie. Tom is ingenieur van opleiding en bezeten door geothermie. We zijn blij dat we met zo’n installateur kunnen samenwerken, want dat is heel belangrijk. Wij hebben goede apparaten, maar ze moeten ook perfect worden geïnstalleerd.”

Wil je in jouw woning of bedrijfsgebouw ook genieten van een geothermische warmtepomp? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Go to Top