fbpx
Wil jij nog genieten van € 1.500 korting op passieve koeling? Reserveer je moment tijdens onze afrondingsweek van 17 tot 21 juni.

Home > Kenniscentrum > Blog >

Slaap op beide oren met ons servicecontract

Slaap op beide oren met ons servicecontract

Toegevoegd op 28 maart 2018

Servicecontract

Een geothermische warmtepomp van Eco Heating is topkwaliteit en wordt met de grootste zorg geplaatst. Dat neemt niet weg dat zoals bij elk apparaat een storing niet 100 % valt uit te sluiten. Met ons servicecontract ben je zeker van preventief nazicht en van een nog duurzamer systeem, want de levensduur wordt langer en de stookkosten worden lager.

Waarom een servicecontract aangaan?

Wij werken enkel met geothermische warmtepompen die hun rendement reeds hebben bewezen. Die worden bij jou geïnstalleerd door onze vakmannen die passie aan ervaring koppelen. Het zou jammer zijn dat een storing het optimaal functioneren verhindert. Daarom kan je, eens jouw warmtepomp in werking is, een servicecontract aangaan. Eén keer per jaar of twee jaar komen we dan bij je langs voor een preventief nazicht. Zo geniet je lange tijd van warme winters, koele zomers en sanitair warm water.

Voordelen servicecontract

De voordelen van ons servicecontract zijn duidelijk:

  • Langere levensduur
  • Voorkomen van storingen en dure herstellingen
  • Lagere stookkosten

Een uitgebreid preventief nazicht

In ons servicecontract zijn een hele reeks werkzaamheden inbegrepen:

  • Zo controleren de we ganse installatie: warmtepomp, boiler, compressor en eventueel buffervat, leidingen en kabels, onderdelen, isolatie en bedrading.
  • We voeren ook functionele tests uit van pompen en kleppen, expansieventielen en compressoren.
  • Ook de warmtepomp zelf onderwerpen we aan een functionele test: gebeuren verwarmen, koelen en produceren van tapwater naar wens?
  • Tenslotte gaan we na hoe het zit met draaiuren, schakelingen en storingen en vullen we het logboek in.

Stappenplan naar een warmtepomp

Onze nazorg is de negende en laatste stap in het parcours dat leidt naar jouw optimaal functionerende geothermische warmtepomp. Eco Heating werkt volgens een doordacht stappenplan. Je kan het gratis downloaden op onze website. Zo krijg je meer inzicht in de manier waarop wij jou kunnen verder helpen. En als we aan de slag gaan, is het voor jou een prima instrument om de werkzaamheden op de voet op te volgen.

Wil je meer weten over ons servicecontract en de specifieke voorwaarden? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Go to Top