fbpx
Schrijf je nu in voor onze gratis infosessie op 28 mei 2024.

Home > Kenniscentrum > Blog >

Kiezen voor Eco Heating is kiezen voor ervaring

Kiezen voor Eco Heating is kiezen voor ervaring

Toegevoegd op 18 juli 2018

Eco Heating

Een geothermische warmtepomp laat je best plaatsen door een ervaren installateur. Kennis en ervaring zijn immers van goudwaarde, zowel bij het uittekenen van het systeem als bij de effectieve plaatsing. Bij Eco Heating ben je daarom aan het juiste adres.

Meer dan 750 warmtepompen

Om te kunnen genieten van verwarming, koeling en sanitair warm water door een geothermische warmtepomp moet heel wat gebeuren. Alles begint bij de analyse van de behoeften van de gebruiker en de dimensionering van de warmtepomp. In de daaropvolgende stappen krijgt jouw warmtepompsysteem verder vorm: het plaatsen van de vloerverwarming, de grondboringen, het plaatsen van de warmtepomp en het afregelen van het systeem. “Op elk van die domeinen heeft Eco Heating een boel kennis en ervaring”, stelt zaakvoerder Tom Cobbaert van Eco Heating. “Wij kunnen meer dan 10 jaar ervaring voorleggen. In die periode plaatsten we meer dan 750 geothermische warmtepompen.”

Overtuigende kennis

“Wij hebben zelf geotechnische kennis”, vertelt An Van Melckebeek uit Sint-Lievens-Esse die een warmtepomp liet installeren door Eco Heating. “Wij hebben Tom Cobbaert van Eco Heating twee uur lang ondervraagd. Hij heeft heel geduldig en met technische kennis geantwoord op onze vragen en ons daarmee overtuigd om met hem in zee te gaan voor onze warmtepomp. We voelden ons comfortabel bij zijn kennis.”

(lees verder onder video)

“Eco Heating is een autoriteit op vlak van geothermie”

“Wij kennen Eco Heating al zeer lang”, getuigt Marc Tanghe, commercieel directeur van Vaillant België. “Het is één van de pioniers om te werken met onze eerste generatie warmtepompen. Ik mag zeggen dat Eco Heating – en in het bijzonder zijn zaakvoerder Tom Cobbaert – een autoriteit is op vlak van geothermie. Hij is ingenieur van opleiding en is bezeten door geothermie. De installatie is dan ook perfect en we zijn blij dat we met zo’n installateur kunnen samenwerken. Wat zeer belangrijk is: wij hebben goede apparaten, maar ze moeten ook perfect geïnstalleerd worden.

Certificaten bevestigen kennis

Meer dan 10 jaar ervaring, meer dan 750 geplaatste warmtepompen, tal van referenties van tevreden klanten: Eco Heating kan mooie adelbrieven voorleggen. Certificaten bevestigen die kennis nog eens. Uiteraard heeft Eco Heating het RESCert-certificaat voor installateurs van warmtepompen. Maar Tom Cobbaert van Eco Heating was ook de allereerste installateur die het certificaat voor ondiepe geothermische systemen kreeg. Vandaag zijn er in totaal nog maar 7 installateurs met dat certificaat.

Ontdek nu dat de kennis en de ervaring van Eco Heating gepaard gaat met een scherpe prijs. Contacteer ons gerust voor meer info.

Go to Top