Laadpaal icon

Kies volop voor groene energie
met een laadpaal

Heb je een elektrische wagen en een parkeerplaats voor je deur? Dan kan een elektrische laadpaal misschien wel iets voor jou zijn. Welke voordelen deze laadpaal jou kan bieden, zetten we graag even op een rijtje.

Vraag een offerte aan

Laadpaal

Meer en meer mensen investeren in een elektrische wagen en hebben nood aan een oplaadpunt bij hun thuis. Hierbij kan er gekozen worden om je auto op te laden via het stopcontact of via een laadpaal. Wij raden een laadpaal aan, aangezien deze veel sneller oplaadt en ook veiliger te werk gaat.

Heb jij een persoonlijke parkeerplaats voor je deur of beschik je over een garage? Dan is een laadpaal zeker het investeren waard. Zo kan je jouw auto elke avond dicht bij huis opladen en ‘s ochtends zonder zorgen naar je werk vertrekken.

Vraag een offerte aan
Autolader

Topcombinatie met een thuisbatterij

Indien je een thuisbatterij hebt kan deze perfect gecombineerd worden met je laadpaal. De thuisbatterij slaat het energieoverschot van je zelf opgewekte energie op zodat je jouw wagen kan opladen zonder nieuwe stroom van het net te halen. Zo zal je op het einde van de maand minder betalen.

Laadpaal auto

Hiervoor kies je ecoheating:

Duurzaam
Door het rijden met een elektrische wagen stoot je wagen geen CO2 meer uit. Daarbij geeft de laadpaal jou heel wat opties om met groene stroom te laden.

Geen wachtrijen
Een laadpaal bij je thuis geeft je heel wat vrijheid. Zo ben je niet afhankelijk van andere mensen die de laadpaal moeten gebruiken en sta je nooit in de wachtrij.

Combinatie met thuisbatterij en zonnepanelen
Een laadpaal gecombineerd met zonnepanelen en een thuisbatterij kunnen jouw energiefactuur fel laten dalen.

Benieuwd naar de premies?

Ontdek het op premiezoeker.be

Laadpalen kan je perfect aanvullen met:

Zonnepanelen

Zonnepanelen

De regelgeving rond zonnepanelen is over de jaren heen al vaak veranderd. Toch blijven zonnepanelen een sterke en vooral duurzame investering. Ontdek er alles over.

Ontdek meer
Thuisbatterijen

Thuisbatterij

Een thuisbatterij is een sterke toevoeging aan jouw woning met zonnepanelen. De thuisbatterij slaat jouw energieoverschot op en creëert zekerheid en stabiliteit.

Ontdek meer