Ontbijtsessies iedere weekdag van de Bis Beurs in ons gloednieuw kantoor

Van 2 tot 10 oktober kan je naar de Bis Beurs in Flanders Expo. Eco Heating is er ook bij, met een informatieve stand en interessante lunchsessies voor professionals. Kan je er zelf niet bij zijn, of hou je niet van de drukte? Dan zijn er nog de ontbijtsessies iedere weekdag van om 10u op ons kantoor te Melle.

20 plaatsen per ontbijtsessie

Inschrijven

AFGELOPEN

4 okt. - 8 okt. 2021

MAAK KENNIS MET ECO HEATING & GEOTHERMIE TIJDENS EEN ONTBIJTSESSIE

De Bis Beurs in Flanders Expo, dat is dé jaarlijkse beurs over bouwen en renoveren. Zowel professionals als particulieren vinden er info en inspiratie over de meest uiteenlopende zaken. Eco Heating is er uiteraard ook bij! Op onze stand vind je de laatste nieuwtjes over geothermische warmtepompen. En intussen kan je ook even kennismaken met ons.

Kan je er niet bij zijn of hou je niet van alle drukte? Dan kan je ook op weekdagen tijdens de Bis Beurs bij ons op kantoor langskomen. Wij geven je daar dezelfde infosessie over geothermie en warmtepompen.

Daarom zijn onze ontbijtsessies zo interessant:

  • Elke weekdag organiseren we een gratis ontbijtsessie om 10u00.
  • Je ontdekt wat er leeft in de sector en wat de toekomst brengt.
  • Je leert er meer over de technische aspecten van geothermie: voordelen, dimensionering, aandachtspunten bij installatie, totaalgarantie,…
  • We gaan ook in op actuele kwesties, zoals de integratie van geothermie in
    appartementenbouw.
  • De ontbijtsessies zijn het ideale moment voor kennismaking met het Eco Heating-team en voor netwerking.
  • We werken met kleine groepen, er is dus veel tijd voor vragen.

Schrijf snel in want plaatsen zijn beperkt.

Ook interessant: onze Bis Beurs-actie!

  • Wie op de Bis Beurs beslist, kan profiteren van onze speciale Bis Beurs-actie. Wat die precies inhoudt, maken we bekend tijdens de beurs. Maar dat het de moeite loont om dan te beslissen, dat is zeker.
  • Zorg ervoor dat je deze actie niet mist! Stuur – indien mogelijk – al je plannen door en eventueel een EPB-verslag.

BUDGETTEER JE WARMTEPOMP NU!

Uiteraard speelt ook het kostenplaatje een belangrijke rol, al is een geothermische warmtepomp eerder een investering dan een kost. Met onze handige budgetteringstool stel je zelf je warmtepomp samen en bereken je meteen wat het je zou kosten.

Wil je je alvast extra bewapenen vooraleer je naar onze ontbijtsessie komt, ben je nu al overtuigd of wil je gewoon eens het prijskaartje checken? Gebruik dan nu vrijblijvend onze gratis budgetteringstool!

Budgetteer mijn warmtepomp

Tom Cobbaert

Founder | Spreker

Thomas Vanderhoeven

CEO | Spreker

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE ONTBIJTSESSIES

Ben je op zoek naar de beste manier om je woning/gebouwen te verwarmen en te koelen? En hou je niet van de drukte van de Bis Beurs? Registreer je dan snel voor onze ontbijtsessies tijdens de Bis Beurs.

© 2021 Eco Heating. All Rights Reserved.  |  Sitemap  -  Cookie Policy  -  Privacy Policy